top of page
Reisgids

MAGAZINE ONTWERP

ERVAREN 

Afwisseling in klanten en opdrachten is enorm leuk, elke maand een tijdschrift maken in overleg met een redactie en op tijd aan de drukker aanleveren is geweldig. 

Ik heb ruime ervaring in het vormgeven van tijdschrift-pagina’s en het maken van boekjes en specials in Adobe InDesign. 

 

REISGIDS

ConsumentenBond, maandblad.

Restyling van het totale blad. Ontwerp van typografie, basisstramien, tabellen, icons, locator- en cartografiestijl met aandacht voor alle details. Vormgeving, opmaak en (stock)beeldkeuze. Plezierige samenwerking met de redactie!

ROEI! 

Stichting Roei! tweemaandelijks.

Ontwerp en opmaak van typografie en basisstramien. Beeldbewerking.

Een maal per jaar wordt een evenementenkalender uitgebracht.

Verder ook promotiekaarten, posters en advertenties.

WATERWERKERS

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, zes maal per jaar.

Personeelsmagazine voor het waterschap.

PEIL 

HHNK, vier maal per jaar.

Relatiemagazine voor het waterschap.

Van beide titels heb ik de opmaak, (stock)beeldkeuze en het ontwerp van een aantal nieuwe rubrieken gerealiseerd. Voortreffelijke samenwerking met Vitamedia voor tekst en communicatie.

WATERKAMPIOEN

ANWB, publiekstijdschrift, maandblad.

Watersportblad van ruim honderd pagina’s met zeer uiteenlopende onderwerpen! Creatieve paginaopmaak binnen de huisstijl inclusief de keuze van (stock)beeld. Ook marketingpagina’s en promotionele acties. (Eenvoudig) beeld vrijstaand maken. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in het werken met het workflowsysteem Woodwing Smart Connection en Elvis Digital Asset Management. Rechtstreeks overleg met de redacteuren.

Roei!
HHNK
WK
BruidMedia
OPDRACHTGEVERS

BRUID EN BRUIDEGOM

Bruid Media, publiekstijdschrift, maandblad.

Alle informatie over trouwen, bruiloften en bruidsmode. Edities voor Nederland, Duitsland en België plus regelmatig thema-specials. Creatieve pagina opmaak binnen de huisstijl inclusief beeldkeuze. Doorlopend advies en overleg met de redactie.

bottom of page